Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@13:27:12 GMT

میهمان نوازی ریشه در فرهنگ اصیل آذربایجان دارد

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۷۹۱۰۱

میهمان نوازی ریشه در فرهنگ اصیل آذربایجان دارد

به گزارش ایرنا، فرشاد رستمی روز دوشنبه در نشست ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان مرند، گردشگری را موضوع فرابخشی دانست و افزود: هدف از تشکیل کمیته ها، همکاری و هماهنگی نهادها با یکدیگر است چون که به صورت تک بعدی نمی توان برای اهداف گردشگری اقدام کرد.
وی اظهار داشت: شهرستان مرند در حوزه های مختلف تاریخی، طبیعی، فرهنگی، آداب و سنن و سایر حوزه ها ظرفیت هایی دارد که جایگاه آن را در استان متمایز ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی با اشاره به انتخاب تبریز در سال گذشته میلادی به عنوان پایتخت کشورهای اسلامی، گفت: هدف میراث فرهنگی این بود که از پنجره تبریز 2018 تمام استان را ببینیم که شهرستان مرند نیز به دلیل قرار گرفتن در موقعیت بسیار خوب، به عنوان یکی از پنج محور در استان قرار گرفت.
رستمی با بیان اینکه اکنون نقشه شهرستان مرند در دست طراحی است، افزود: با توجه به وجود آثار تاریخی، طبیعی و آداب و سنن بومی در شهرستان، باید مشوق هایی برای ورود گردشگران از مسیر کمربندی به داخل شهر تعریف شود.
وی یادآوری کرد: اعضای ستاد باید اجرای برنامه های شاد فرهنگی و هنری را در ایام تعطیل برای ایجاد نشاط و شادابی در دستور کار قرار دهند.
رستمی افزود: برنامه هایی با عنوان نوروزگاه پیش بینی کرده ایم که امیدواریم با همکاری نهادهای عضو ستاد خدمات سفر به شکل بهتر در ایام تعطیلات نوروزی در شهرهای استان برگزار شود.
وی با بیان اینکه امنیت خوبی در استان برقرار است و رونق گردشگری به افزایش امنیت کمک می کند، گفت: هدف ما تبدیل شهر تبریز به شهری که بتواند همواره به صورت مستمر 24 ساعته به گردشگران خدمات ارایه دهد، است.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی نیز با اشاره به برنامه ریزی برای ایجاد نمایشگاه های صنایع دستی، گفت: بر اساس پیش بینی انجام شده 30 بازارچه و نمایشگاه صنایع دستی در ایام تعطیلات نوروزی در استان برگزار می شود.
فرشاد به آفرین افزود: در شهرستان مرند نیز سه بازارچه صنایع دستی در داخل و ورودی های شهر از جمله پارک قوناخلار ایجاد می شود.
وی در مورد ایجاد بازارچه های محلی در حاشیه جاده ها نیز گفت: در این خصوص وظیفه ما صدور مجوز برای برپایی آنهاست و در کنار آن باید مشکلات احتمالی را در نظر گرفته و نهادهای دیگر نیز از جمله اداره صنعت، معدن و تجارت و اداره راهداری مجوزهای لازم را صادر کنند.
شهرستان مرند با 250 هزار نفر جمعیت و با داشتن منابع طبیعی و چشم اندازهای زیبا و اماکن تاریخی زیاد در 60 کیلومتری شمال غرب تبریز واقع است.
9916/6132/3093
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 آثار تاریخی پایتخت صنعت معدن و تجارت کشورهای اسلامی گردشگری و صنایع دستی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۹۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از برگزاری جشنواره چومچه خاتون در ۲۸ اردیبهشت ماه سال جاری در شهرستان کوثر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دهمین جشنواره چومچه خاتون یا طلب باران روز ۲۸ اردیبهشت ماه در شهر گیوی شهرستان کوثر برگزار می‌شود.

وی افزود: این جشنواره هر ساله و بر اساس یکی از آئین‌های ریشه‌دار استان برگزار می‌شود که امسال دهمین دوره آن همراه با معرفی سایر آداب و رسوم شهرستان کوثر و با برپایی غرفه‌های صنایع‌دستی برگزار خواهد شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: با توجه به قرار گرفتن در فصل گردشگری و به منظور معرفی ظرفیت‌های گردشگری مناطق مختلف استان، جشنواره‌های متعددی را در نظر گرفته‌ایم که در همین راستا جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون در شهرستان بیله‌سوار و جشنواره غذاهای سنتی در شهرستان گرمی طی روزهای گذشته برگزار شد.

محمدی ادیب با اشاره به سایر جشنواره‌های پیش‌رو، ادامه داد: جشنواره طبخ آبزیان با همکاری اداره کل شیلات در شهرستان مشگین‌شهر و جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی شهرستان نیر، نیز برای روزها و ماه‌های آینده برنامه‌ریزی شده است.

کد خبر 751532

دیگر خبرها

  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی