Web Analytics Made Easy - Statcounter

​رئیس جمهور تصمیمات و مصوبات سفر کاروان تدبیر و امید به استان یزد را در توسعه و آبادانی استان، بسیار مفید و مؤثر توصیف کرد و گفت: بی‌تردید تکمیل پروژه‌هایی که در بخش‌های مختلف برای استان یزد در نظر گرفته شده ، می‌تواند تحولی در سطح استان ایجاد کند.

 

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی شامگاه یکشنبه در پایان سفر به استان یزد در نشست خبری، با تبریک میلاد با سعادت پیامبر اسلام(ص) و امام صادق(ع) و قدردانی از میهمان‌نوازی و استقبال باشکوه مردم استان یزد، گفت: طرح‌ها و پروژه‌های بسیار خوبی برای استان یزد در بخش‌های مختلف صنعتی، معدنی، کشاورزی و گردشگری پیش‌بینی شده است که دولت با قوت اجرای آنها را پیگیری خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور با اشاره به افتتاح کارخانه آهن اسفنجی در چادرملو، گفت: این کارخانه ظرفیت تولید یک میلیون و 550 هزار تن آهن اسفنجی دارد که می‌تواند در این زمینه تحول بزرگی در استان و برای کشور ایجاد کند.

دکتر روحانی همچنین کارخانه توربین و کمپرسور یزد را شگفت‌انگیز توصیف کرد و گفت: اینکه کشورمان با افتتاح این کارخانه در زمینه توربین‌های بسیار عظیم خودکفا شده است، جای خوشحالی دارد و حضور جوانان و کارآفرینان و متخصصان برجسته کشورمان در این کارخانه بسیار افتخارآفرین است.

رئیس جمهور با اشاره به طرح‌ها و پروژه‌های مختلفی که در سطح استان یزد و در بخش‌های مختلف به بهره‌برداری رسید، اظهار داشت: اجرای طرح‌هایی با این وسعت به معنای حرکت در مسیر ایجاد تحول بزرگ در سطح استان یزد است.

دکتر روحانی خاطر نشان کرد: 2 پروژه مهم راه‌آهن و تأمین آب آشامیدنی را در جریان این سفر به مردم یزد وعده دادیم که این پروژه‌ها از اهمیت بسزایی برخوردار است و دولت با اختصاص اعتبارات لازم مصمم است، آنها را اجرایی نماید.

رئیس جمهور افزود: برای بخش راه و راه‌آهن استان 525 میلیارد تومان اختصاص دادیم، ضمن اینکه با تأمین اعتبارات لازم به دنبال تکمیل طرح‌های نیمه تمام سفر قبلی هستیم.

دکتر روحانی افزود: اتصال راه‌آهن یزد به شیراز و همچنین به اقلید از طرح‌های مهمی است که امیدواریم تا پایان سال آینده به نتیجه برسد.

رئیس جمهور گفت: اقدامات و اعتبارات لازم برای تأمین آب آشامیدنی یزد برای 30 سال آینده در نظر گرفته شده است و اجرای آن را با قوت ادامه خواهیم داد. کارهای تحقیقاتی برای تأمین آب مورد نیاز صنعت و کشاورزی از دریای عمان نیز در حال انجام است.

دکتر روحانی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص برنامه دولت برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام استان یزد، گفت: اعتبارات لازم در این زمینه پیش‌بینی شده است و امیدواریم هر چه زودتر تکمیل و به بهره‌برداری برسند. ضمن اینکه در خصوص اجرای پروژه‌ها در استان یزد بانک‌ها اعتبارات خوبی بالغ بر 60 هزار میلیارد تومان در نظر گرفتند که می‌تواند تحول بزرگی در استان ایجاد کند.

رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره حمایت دولت از توسعه فناوری‌ اطلاعات در استان و تقویت ظرفیت‌های استان در این زمینه گفت: امروز توسعه بخش فناوری‌های اطلاعات اهمیت زیادی دارد و دولت نسبت به این موضوع و تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان اهتمام ویژه‌ای قایل است و در این زمینه احداث کارخانه نوآوری در یزد که عملیات اجرای آن در جریان این سفر آغاز شد، می‌تواند تحول بزرگی در بخش فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیاد یزد ایجاد کند.

دکتر روحانی خاطر نشان کرد: تلاش دولت بر این بوده که سیستم ارتباطی کشورمان با دنیا قابل قبول باشد و در این راستا شبکه ملی اطلاعات کشورمان فعال است و فازهای مختلف آن در حال افتتاح می‌باشد.

رئیس جمهور تصریح کرد: معتقدیم پیشرفت علمی واقتصادی در سایه حضور در بازارهای جهانی امکان‌پذیر است، لذا تسهیل برای حضور در این بازارها را همچنان ادامه خواهیم داد.

دکتر روحانی در پاسخ به سوالی در خصوص پدیده مهاجرت‌پذیری و بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی  در استان یزد، گفت: دولت هر چه در توان دارد برای بهبود وضعیت استان بکار خواهد گرفت و در خصوص بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند و این ظرفیت را دارند که فارغ‌التحصیلان و جوانان تحصیلکرده را جذب و مشغول بکار کند.

رئیس جمهور در ادامه نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص توجه دولت به موضوع گردشگری استان، گردشگری را یکی از محورهای مهم اشتغال جوانان و همچنین کمک به توسعه استان عنوان کرد و گفت: در بحث گردشگری اعتبارات، فقط متمرکز در یک حوزه نیست و اقدامات متعدد و مختلف برای توسعه استان از جمله احداث راه‌آهن و تأمین آب می‌تواند در توسعه گردشگری استان نقش ایفا کند.

دکتر روحانی خاطر نشان کرد: در مورد گردشگری تنها وزارت میراث فرهنگی و گردشگری نیست که باید اعتبارات به آن تخصیص یابد، البته دولت باید به گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی توجه ویژه‌ای داشته باشد زیرا این حوزه در زمینه اشتغال، نقش بسیار تعیین کننده‌ای دارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه بیکاری تحصیلکرده‌ها، امروز یک مشکل مهم و اساسی در کشور است، گفت: توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند زمینه مناسب را برای اشتغال جوانان ایجاد کند.

دکتر روحانی در ادامه با بیان اینکه رابطه سیاسی ما با دنیا می‌تواند عامل مهمی برای توسعه گردشگری در کشور باشد، گفت: لغو روادید با یک کشور می‌تواند به افزایش تعداد گردشگران خارجی و توسعه گردشگری بیانجامد البته باید بودجه لازم هم برای گردشگری اختصاص یابد.

رئیس جمهور در پایان خاطر نشان کرد: خوشبختانه استان یزد از ویژگی‌های بسیار خوبی در زمینه گردشگری برخوردار است و بافت تاریخی، معماری و بناهای تاریخی یزد از جمله جاذبه های گردشگری این استان است.

بیشتر بخوانید: نمایش فیلم شکوه تخت جمشید برای دانشجویان گردشگری صربستان جلسه هماهنگی سفر کاروان تدبیر و امید به استان های یزد و کرمان برگزار شد

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جاذبه های گردشگری رئیس جمهور صنعت گردشگری یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۰۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۹۷ مصوبه کارگروه رفع موانع تولید در گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری عصر چهارشنبه در اولین جلسه سال جاری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اظهار کرد: در سال گذشته ۱۹۷ مصوبه از ۲۱۸ مصوبات کارگروه ابلاغ شده، اجرا شده است.

وی با تشریح اینکه اغلب مصوبات برای رفع چالش‌های ضروری بخش صنعت، کشاورزی و گردشگری استان بوده است، افزود: ۴۴ جلسه کارگروه اصلی در سال گذشته برگزار شده که برای تشکیل این جلسات اصلی؛ کمیته‌های کارشناسی به تفکیک موضوعات مطروحه به صورت مستمر در اداره کل صمت با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف برقرار شده است.

پورحیدری ۱۰ مورد از مصوبات را در دست اقدام و در حال پیگیری روند مراحل توصیف کرد و عنوان کرد: ۱۱ مورد از مصوبات قانونی کارگروه، توسط بانک‌ها و نهادهای مرتبط با مصوبات اجرا نشده است که برای آخرین بار الزامات قانونی به آنها ابلاغ شده است و در صورت عدم اجرا ناچارا به محاکم قضائی معرفی خواهند شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نتایج ارزیابی کشور عملکرد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اشاره نمود و گفت: بر اساس ارزیابی فعالیت و عملکرد کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید کشور، کارگروه گیلان موفق به کسب رتبه دوم شده است.

پورحیدری عمده مشکلات رفع و رجوع شده در قالب این کارگروه را تشریح کرد و گفت: مسائل مرتبط به حوزه برق، گاز، شهرک‌های صنعتی، زیست محیطی، تأمین سوخت، تأمین آب، امور مالیاتی و چالش‌های تأمین اجتماعی، استمهال بدهی‌های حوزه تولید و تسهیلات سرمایه در گردش و ثابت در این کارگروه‌ها مورد رسیدگی قرار گرفته است.

کد خبر 6100774

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۹۷ مصوبه کارگروه رفع موانع تولید در گیلان
  • طرح‌های تامین آب پایدار در شهر چاراویماق در حال اجرا است
  • قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها توسط رئیس جمهور ابلاغ شد
  • رئیسی «قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» را ابلاغ کرد
  • نشست چندباره خیابان‌های اصفهان/وقتی زمین زیر پای مردم سست می‌شود
  • رفسنجانی‌ها رسم مهمان‌نوازی را به جا آوردند + فیلم
  • روند اجرای عملیات پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان بررسی شد
  • بررسی از پروژه تأمین‌کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان در سمیرم
  • سفیر نیوزلند در ایران: از سفر به قزوین هیجان زده شده ام
  • استقبال از «آن برد» غافلگیر کننده بود/ دغدغه همیشگی «مهاجرت»