Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کنسرسیوم تورهای ورودی کره و ژاپن با اعلام این خبر که ژاپن از ۱۰ ژوئن برابر با ۲۰ خردادماه صدور ویزای گردشگری را پس از حدود سه سال توقف از سر می‌گیرد، گفت: با توجه به مقررات اعلام‌شده احتمالا این محدودیت منطقه‌ای نباشد و سفر گردشگران ایرانی به ژاپن به‌زودی امکان‌پذیر شود.

عباسعلی امامیه با اشاره به مقرراتی که اخیرا دولت ژاپن با رفع محدودیت‌های سفر به این کشور اعلام کرده است، به ایران اکونومیست گفت: قرار است از دهم ژوئن برابر با ۲۰ خردادماه ۱۴۰۱ صدور ویزای توریستی ژاپن برای تورهای گردشگری به شرط همراه داشتن راهنما از مبدأ، از سر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: مقررات ورود به ژاپن برای کشورهایی که ویروس کرونا را به خوبی مدیریت کرده‌اند، آسان‌تر خواهد شد. البته هنوز جزییات اعلام نشده که محدودیت‌های حال حاضر تا چه سطحی آسان خواهد شد، اما براساس اطلاعات دریافت‌شده از ایرانی‌هایی که اخیرا به ژاپن وارد شده‌اند، قرنطینه اجباری و اختیاری حذف شده و مسافران پس از یک ساعت توانسته‌اند تشریفات ورود را بگذرانند. البته شرط انجام تست PCR در بدو ورود همچنان برقرار است.

امامیه گفت: ژاپن همچنین اعلام کرده ظرفیت پذیرش روزانه مسافران خارجی را در فرودگاه‌های بین‌المللی از ۱۰هزار به ۲۰ هزار نفر افزایش می‌دهد، یعنی ظرفیت ورود به این کشور دو برابر خواهد شد. امیدوارم سفارت ژاپن در ایران نیز محدودیت صدور ویزای توریستی را برای مسافران ایرانی لغو کند.

دبیر کنسرسیوم تورهای ورودی کره و ژاپن افزود: خوشبختانه ژاپن فعلا محدودیتی برای کشور خاصی تعیین نکرده است. ابتدا قرار بود برای تعدادی از کشورهای همسایه مرزها را باز کند، اما براساس آنچه دولت ژاپن اعلام عمومی کرده است به نظر نمی‌آید محدودیت منطقه‌ای برای صدور ویزا برقرار شود و فقط اعلام شده گردشگران خارجی به شرط همراه داشتن راهنما از مبدأ و با عنوان تور و یا گروه می‌توانند از تاریخ مقرر به ژاپن سفر کنند.


منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: گردشگری ، ژاپن ، ویزای ژاپن ، سفر خارجی ، محدودیت کرونایی ، کروناویروس ، مقررات سفر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گردشگری ژاپن ویزای ژاپن سفر خارجی محدودیت کرونایی کروناویروس مقررات سفر صدور ویزای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۴۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، کارشناسان می‌گویند در حال حاضر آکیاهایی نیز در شهرهای بزرگ مانند توکیو و کیوتو دیده می‌شود و این موضوع با توجه به کاهش جمعیت در این کشور به معضلی جدی برای دولت بدل شده است.

جفری هال، مدرس دانشگاه مطالعات بین المللی کاندا در چیبا، می‌گوید که این خانه‌های خالی نشان از کاهش جمعیت در ژاپن دارد. او خاطرنشان می‌کند که «در واقع مشکل ساختن خانه‌های زیاد نیست» بلکه «مشکل نداشتن افراد کافی است».

بر اساس آمار وزارت امور داخلی و ارتباطات کشور ژاپن، ۱۴ درصد از کل املاک مسکونی در این کشور خالی هستند. این آمار شامل خانه‌ دوم افراد و همچنین املاک که به طور موقت در زمانی که صاحبانشان در خارج از کشور کار می‌کنند نیز می‌شود.

آکیا اغلب از نسلی به نسل دیگر منتقل می‌شود، اما با کاهش شدید نرخ باروری در ژاپن، بسیاری از این خانه‌ها یا وارثی ندارند و یا به نسل‌های جوانی به ارث می‌رسند که به شهرها نقل مکان کرده‌اند و دیگر به مناطق روستایی بازنمی‌گردند.

برخی دیگر از این خانه‌ها نیز به دلیل مشکلات اداری به صورت بلاتکلیف رها شده‌اند. این امر احیای جوامع روستایی که به سرعت در حال پیر شدن هستند را برای دولت دشوار کرده است و به مانعی در خصوص تلاش برای جذب جوانان علاقه مند به سبک زندگی جایگزین و سرمایه گذاران شده است.

سیاست‌های مالیاتی ژاپن باعث می‌شود که برخی از مالکان به جای تخریب و بازسازی خانه آن را به حال خود رها کنند تا پول کمتری برای آن پرداخت کنند.

جفری هال می‌گوید که حتی اگر مالکان قصد فروش خانه را داشته باشند ممکن است در پیدا کردن خریدار با مشکل مواجه شوند.

او در ادامه افزود: «دسترسی بسیاری از این خانه‌ها به وسایل نقلیه عمومی، مراقبت‌های بهداشتی و حتی فروشگاه‌ها قطع شده است».

در سال‌های اخیر ویدئوهایی زیادی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است که نشان می‌دهد برخی از افراد که عمدتا خارجی هستند، با سرمایه‌گذاری روی این نوع خانه‌ها، آن‌ها را به مهمان‌خانه‌ها و کافه‌های شیک تبدیل کرده‌اند اما آقای هال می‌گوید این کار آنقدرها هم که به نظر می‌رسد آسان نیست.

او می‌گوید: «بیشتر این خانه‌ها به خارجی‌ها فروخته نمی‌شوند و یا حجم کارهای اداری و قوانین پشت آن برای کسی که ژاپنی صحبت نمی‌کند، آسان نیست».

این استاد دانشگاه در ادامه اضافه کرد: «آنها نمی‌توانند این خانه‌ها را به قیمت ارزان خریداری کنند».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بارش برف در روستای تاریخی و توریستی کندوان
  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • سفر بدون ویزای ۱۱ کشور به چین تمدید شد/ ایران در این فهرست نیست؟
  • کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان
  • سفر بدون ویزای ۱۱ کشور به چین تمدید شد/ ایران در این فهرست قرار دارد؟
  • دریافت ویزای بیش از ۷۴ هزار زائر حج
  • حمایت سند تحول قضایی از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی
  • آزمون: بازی با ژاپن شیرین‌ترین برد فوتبالی‌ام بود
  • راهنمای دریافت ویزای تایلند
  • میزبانان لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴ مشخص شدند